Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 1 augustus 2018

Projectnieuwtjes

Hartverwarmende ontmoeting met Irina
Het is de hoogste tijd om weer eens wat projectnieuws uit de diverse landen met jullie te delen. We krijgen regelmatig e-mails, foto's en nieuwsbrieven met hartelijke dank voor de ondersteuning.

Fijn om te weten dat giften ook daadwerkelijk goed aankomen en worden gebruikt voor de beoogde doelen!

Tijdens het zomerkamp in Oekraïne raakten we aan de praat met Irina. Zij versterkt sinds kort het team van Teen Challenge in Kiev. Zij vertelde over haar tijd in Bertine House in Poltava, hoe die periode tot zegen was geweest en hoe ze daar de liefde en genade van God had ervaren op een dramatisch dieptepunt in haar leven. Wij deelden met haar hoe ons schaatsteam eerder dit jaar een mooi bedrag bij elkaar bracht voor het vrouwenhuis Bertine. 💖Hartverwarmend om zo oog in oog te staan met iemand die daar nieuw leven vond!

Blije Boris
In mei van dit jaar maakten we een gift over voor project Udruženje Restart in Servië. We ontvingen een filmpje van Boris Štrbac waarin hij laat zien wat er allemaal is aangeschaft met het geld dat zij van ons ontvingen.
Jan was in juni, op doorreis naar Macedonië, trouwens nog even op bezoek bij Stichting Restart in Novi Sad. Hartelijk dank dus allemaal!

Reza tijdens de knoflookoogst
In april maakten we een mooi bedrag over voor project knoflook in Georgië. Afgelopen week ontvingen we een nieuwsbrief van CIC Mission waarin Reza meldt dat de knoflookoogst achter de rug is en nu het drogen is begonnen. Er is zo'n 9.000 kilo knoflook binnengehaald dat als teentjes en poeder verkocht zal worden.

Prijst de Heer voor deze oogst, ook voor de geestelijke oogst... er werden zeven mensen gedoopt in het bad bij de Iraanse Bijbelschool! 

Oh ja, we kregen onlangs ook nog een verzoek binnen om bij te dragen aan het kinderwerk op de Iraanse Conferentie die begin augustus wederom door 222 Ministries in Nederland wordt georganiseerd. We hebben dat eerder gedaan, namelijk in 2015 (klik HIER voor dat bericht). De conferentie is bedoeld voor Iraanse vluchtelingen, statushouders en belangstellenden.

Heb je een hart voor kinderwerk onder Iraniërs? Maak dan snel een gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van KINDERWERK. Er is ongeveer 600 euro nodig voor aanschaf van materialen en een extra ijsje met dit warme weer 🌞


Actuele Projecten:


Geen opmerkingen: