Contact + bestuur

Stichting Traveling Light
Zalmsteeg 4
3354XX Papendrecht
+31 078-6153206
e-mail: janandmarja@gmail.com
website: www.traveling-light.nl
Rabobank: NL91RABO0118582275
KvK Dordrecht: 52506088

Samenstelling bestuur
Voorzitter - Jan Verschoor
Christen, avonturier, off road techneut, monteur, spreker
Ja, in die volgorde. Geboren en getogen in Papendrecht, reist hij al dertig jaar de wereld rond, als het even kan op zijn BMW R1100GS motor. Jan is getrouwd met Marja Meijers en samen wonen zij, als ze niet op reis zijn, aan de dijk in Papendrecht.
Jan spreekt graag over praktisch Christendom en samen met Marja geeft hij regelmatig inspirerende en leerzame workshops over het Christelijk geloof tijdens conferenties en bijbelstudieavonden door heel Europa.

Secretaris: Marja Meijers
Auteur, tekstschrijver, denker & doener
Marja is auteur van verschillende boeken, haar werk wordt zowel in Nederland als in de USA uitgegeven. In 2011 ontving haar engelstalige boek Grace of Giving de ‘Readers Favorite’ publieksprijs in de USA voor ‘Best Christian Non Fiction’. Naast een maandelijkse column in Opwekking Magazine schrijft zij wekelijks op haar weblog Frisse Kijk op Oude Waarheden en is zij als mede-eigenaar betrokken bij Jarsons BV, een internet community die zich richt op talentontwikkeling. Die betrokkenheid leidde uiteindelijk tot het opstarten van haar eigen bedrijf Frisse Kijk.
Zie: www.marjameijers.com 

Penningmeester: Martin de Haas
Systeem specialist, meester kok, klusser, visionair
Eigenlijk zou hierboven moeten staan 'geduldig mens', want dat is waar Martin in uitblinkt. Hij kan met geduld en precisie ingewikkelde zaken oplossen. Samen met zijn vrouw Annet heeft hij een huis op het platteland van Zweden gekocht, waar hij naar hartelust kan ontwerpen, verbouwen en verbeteren.
Besprekingen in het kader van de Stichting gaan veelal gepaard met een uitstekende maaltijd die Martin met veel zorg en liefde bereidt. Martin is jarenlang penning-meester geweest bij een kerkelijke gemeente en staat bekend als een integer, betrouwbaar en vriendelijk persoon.

Algemeen bestuurslid: Cora Donk
Huisvrouw, moeder, klusser, wereldreizger
In de eerste plaats moeder van twee beeldschone dochters, maar daarnaast  is Cora bijzonder handig met verfkwast en tuinhark. Als ze niet in en om het huis aan het klussen is, werkt ze als vrijwilligster voor Vluchtelingenwerk Papendrecht  waar ze asielzoekers leert fietsen! Met haar man Krijn Donk en dochters maakt ze regelmatig verre reizen.