zaterdag 15 juni 2019

Twinkeltje, Zweden, Italië en Moldavië

Jan, Teus en Cora
Een paar weken geleden kondigden we de sponsoractie van Teus Donk aan: 10 km lopen tijdens de nationale Lenteloop in Papendrecht en daarmee geld ophalen voor Twinkeltje.

We mogen wel zeggen dat het een zeer geslaagde actie was. Teus liep, samen met zijn dochter, de 10 km in een mooie tijd uit. Hij haalde daarmee 1.000 euro op. Vanmiddag overhandigde hij de cheque aan Cora.

Met dat bedrag kunnen we de gastvrijheid, die jullie in Twinkeltje gewend zijn, voorlopig weer voortzetten. Alle sponsors, dank jullie wel! Kom gezellig langs.


Samen eten in Twinkeltje
Over Twinkeltje gesproken... Vorige week hadden we bezoek uit Zweden, Christian Alderblad (directeur Teen Challenge) en zijn gezin waren een weekje te gast. We hebben een hele gezellige tijd met elkaar gehad.

Tijdens de missieavond op woensdag 5 juni vertelde Christian over Englahaket, het winkeltje/koffiehuis dat zij onlangs in Örebro openden. De collecte die avond bracht ook meer dan 1,000 euro op voor het straatwerk en het runnen van het winkeltje aldaar. Super bedankt allemaal!
Werkweek Italië 2018


Van 26 augustus tot 2 september a.s. gaan we weer naar Italië voor een werkweek in Comunita Brezzano. Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken (hout hakken, zagen en stapelen), neem dan even contact met ons op.

Het is ieder jaar weer een bijzondere tijd met elkaar in het schilderachtige Toscane.


Volgende week beginnen de bouwwerkzaamheden aan het Teen Challenge mannen rehabilitatiecentrum in Falesti, Moldavië, De Weissenseeactie bracht dit jaar 9,000 euro (!) op voor dit doel. Er komt een tweede etage op het bestaande huis.

Een team met mannen uit het Teen Challenge programma in Tsjechië komen helpen. Ze hebben beloofd foto's toe te sturen zodat we mee kunnen kijken 😀


Jullie hebben nog een verslagje tegoed van Jan's bezoek aan Albanië en ons bijzondere bezoek aan Zwitserland.

Giften voor al onze bijzondere projecten zijn ALTIJD welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: