woensdag 29 mei 2019

Sponsoractie voor Twinkeltje

Klaar voor de 10 km
Op 1 september 2016 opende Traveling Light Twinkeltje aan de Korenbloemstraat 20 in Papendrecht, bijna 3 jaar geleden dus.

Niet zomaar een winkeltje, maar een plek waar iedereen zich welkom en gewaardeerd 💗kan voelen, waar koffie en thee gratis is en waar je ook nog eens hele leuke en mooie spullen kunt kopen. De volledige opbrengst daarvan gaat iedere maand naar een project van Stichting Traveling Light.

Op zaterdag- en maandagmiddag is het een gezellig buurthuis, er worden ook workshops gegeven, gebeds- en missieavonden georganiseerd en het fungeert als startpunt voor de fietslessen aan migrantenvrouwen.

Alles wordt georganiseerd en gerund door vrijwilligers en dat maakt dit buurtwerk dubbel zo waardevol.
Buurthuis en winkel in één

Papendrechter Teus Donk was jarenlang missionair werker in de wijk waar Twinkeltje staat en hij kwam in 2016 met het idee op de proppen om middels een sponsoractie tegemoet te komen in de kosten die het runnen van Twinkeltje met zich meebrengt, denk daarbij aan koffie, thee en limonade, gas, licht, water etc.

Er staat altijd een pot op tafel voor dit doel, maar alle verdere hulp is natuurlijk altijd welkom! Onlangs stuurde hij ons een berichtje dat het de hoogste tijd is om weer eens een sponsoractie op touw te zetten.

Tijdens de 37e Nationale Lenteloop in Papendrecht op zaterdag 8 juni a.s. zal hij  de 10 km lopen om daarmee geld op te halen voor de gastvrijheid die Twinkeltje graag wil blijven bieden. Nou, dat vinden wij een fantastisch mooie actie!

Je kunt hem sponsoren door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light onder vermelding van TWINKELTJE. Giften zijn belastingaftrekbaar en komen volledig ten goede van de actie van Teus.

Geen opmerkingen: