Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 4 juni 2019

Project sponsoring zomerkamp Oekraïne

Zomerkamp 2018
Van 1-5 juli a.s. wordt in Oekraïne weer het jaarlijkse zomerkamp georganiseerd door Teen Challenge en de Joods Messiaanse gemeente in Berdichev

Het kamp is bedoeld voor mannen en vrouwen die in drugs- en alcoholrehabilitatie zitten, waar dan ook in Oekraïne. Ook vrijwilligers, werkers, kinderen en familie zijn van harte welkom. Er worden ook dit jaar weer meer dan 200 deelnemers verwacht!

Een midweek kamperen, spelletjes doen, lachen, Bijbelstudie, muziek maken en veel dansen, samen eten en praten... het is voor velen de eerste en enige 'vakantie' die ze kennen en een echt uitje. Zeker als je jaren op straat hebt geleefd of in de gevangenis hebt gezeten.

Dit jaar zullen wij (Jan en Marja) weer naar Oekraïne gaan om deel te nemen aan het kamp, Bijbelstudies te verzorgen en bovenal om met mensen te praten en bidden. Deelname aan deze bijzondere week is ook voor ons een bemoediging.

Klaslokaal in het bos!
Het kost ca. 25 euro per persoon om deel te nemen aan het kamp. Velen moeten ook nog een lange reis maken. Als je graag iemand in Oekraine wilt sponsoren zodat hij/zij aan het kamp kan deelnemen, maak dan 25 euro (of een veelvoud daarvan) over op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ZOMERKAMP.

Je geeft iemand niet alleen een fantastische week, maar sponsoring van het zomerkamp is een heel directe en praktische manier om vanuit Nederland gehoor te geven aan de grote opdracht. Wij geloven immers dat mensen én landen kunnen veranderen!

Ga dan heen en onderwijs alle volken...

Geen opmerkingen: