zondag 30 december 2018

Mooie afsluiting 2018

Abundant Bread of Salvation
Lieve mensen, wat hebben we een mooi jaar achter de rug; veel landen bezocht en projecten gesteund. Begin volgend jaar komen we uiteraard met een financieel verslag van onze penningmeester  en een kort overzicht van alle activiteiten... nog even geduld.

We hebben deze maand 1,500 euro kunnen schenken aan het werk van Brian Slater in Israel. Met zijn organisatie Abundant Bread of Salvation runt hij een voedselbank in Netanya, bezoekt hij weeshuizen en organiseert hij uitstapjes en bijeenkomsten voor Holocaust overlevenden. Hartelijk dank voor jullie giften.

We hebben, dankzij jullie steun, zojuist ook 1,500 euro over kunnen maken voor het jongerenwerk van the Gate in Wroclaw, Polen.

Tijdens de koffiehuis conferentie deze maand
We hebben ook 1,500 euro kunnen schenken voor het koffiehuiswerk in Oekraïne. Het is ons gebed dat ze ook in het komende jaar weer vele mensen zullen bereiken met de boodschap van hoop en leven!

De opbrengst in Twinkeltje over de maand december was ruim 900 euro, dat gaat allemaal naar het werk van Radko Kratsov (Roma Ministry International) in Bulgarije.

We zijn heel dankbaar als we terugkijken op 2018 en we gaan vol goede moed het nieuwe jaar tegemoet. We hopen dan ook weer op jullie steun en gebeden.

Fijne jaarwisseling en een gezegend Nieuwjaar!

Geen opmerkingen: