zaterdag 14 januari 2023

Weissensee actie 2023 voor opvanghuis Armenië

Drie jaar geleden reden onze schaatsers op de Weissensee in Oostenrijk een mooi bedrag bijeen voor een tweede opvanghuis van Teen Challenge in Armenië.

Nu, drie jaar later, willen Krijn Donk (Papendrecht) en Henk Vlot  (Oud-Alblas) de schaatsen onderbinden om geld op te halen voor verdere afbouw van dit huis waarin mannen wonen die hun verslavingen de rug toe willen keren en de kans krijgen om een nieuw leven met God op te bouwen.

👉Ze hopen uiteraard weer dat jullie hun sportieve actie willen sponsoren.

Afgelopen zomer bezochten Krijn en Cora Donk het opvanghuis in Yerevan, Armenië. Een bijzondere reis op zich, want zij reden daar met hun eigen auto naartoe. Onderweg beklommen zij de berg Ararat.

Zij zagen met eigen ogen hoe praktische en geestelijke hulp wordt geboden aan mannen in schijnbaar hopeloze situaties. Geweldig om te zien hoe de giften toendertijd besteed zijn om het huis bewoonbaar te maken.

Het huis moet echter nog helemaal afgewerkt worden, er moet nog een goede keuken in enz. Zo gaat dat vaak... de opvanghuizen worden al volop bewoond terwijl er, in onze ogen, nog veel werk te doen is om het echt af te maken.

Daartoe willen Krijn en Henk ditmaal een mooi bedrag bijeen brengen. De toertocht wordt op 31 januari a.s. gereden. Krijn gaat voor 200 km, Henk naar alle waarschijnlijkheid voor 100 km. Enorme afstanden dus.

Het is mogelijk Krijn en Henk als team of individueel te sponsoren:
  • met een bedrag per kilometer,
  • met een bedrag voor het halen van de finish of
  • met een algemeen bedrag
👉Als je besluit om mee te doen, stuur dan een mail met een opgave van het bedrag dat je wilt geven naar krijncora@gmail.com.

Gagik & Lusine
Direct een gift overmaken mag natuurlijk altijd 😁 Bankrekening NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light onder vermelding van: WEISSENSEE (giften zijn belastingaftrekbaar en gaan volledig naar het beoogde project).

We zien met belangstelling uit naar jullie reacties!

Gagik en Lusine Mkrtchyan zijn de directors van Teen Challenge in Armenië. Zij runnen rehabilitaitecentra waar mannen met verslavingsproblemen terecht kunnen om een nieuw leven te beginnen en hebben in hun eigen huis vele weeskinderen opgevangen. Wij (Jan en Marja) hebben hen eind november nog ontmoet op de Teen Challenge conferentie in Italië.

Geen opmerkingen: