woensdag 21 december 2022

Fijne Kerstdagen en een Gezegend 2023

Deze week houden wij onze jaarvergadering. We kunnen in elk geval terugkijken op een vruchtbaar jaar, we hebben ons licht op vele plekken laten schijnen en dat was zonder jullie steun niet mogelijk geweest.

Hartelijk dank daarvoor!

Ook plaatselijk hebben we veel zegen uit kunnen delen in Twinkeltje, daarover tezijnertijd een wat uitgebreider verhaal in het jaarverslag 2022. 

In deze laatste weken van het jaar nog een extra oproep:

Zitten er spullen in je kerstpakket die je niet nodig hebt? Lever die dan in op zaterdagmiddag of maandagmiddag in Twinkeltje, Korenbloemstraat 20, Papendrecht. We kunnen er gezinnen en alleenstaanden met een kleine beurs blij mee maken!

De Alpha cursussen (op maandagavond en vrijdagmiddag) draaien volop. Wil je eens koken voor de maandaggroep, meld je dan aan bij Cora of Jan. Het gaat om een eenvoudige maaltijd voor ongeveer 7 personen.

We hebben inmiddels 1,000 euro kunnen schenken ten behoeve van de kerstpakketten voor de zeelui en 2,000 euro voor Operation Christmas Joy voor de kinderen in de vluchtelingkampen. Voor de winterpakketten in Moldavië mag nog wel wat binnenkomen! Het bericht over de kerstpakketten vind je HIER.

Alle giften, groot en klein, zijn altijd welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het land of project dat je wilt ondersteunen.

Geen opmerkingen: