Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 23 september 2020

Computers voor Oekraïne


Zoals jullie inmiddels wel weten gaat de opbrengst van Twinkeltje en de retro/vintage shop in Atelier-Café De Schor iedere maand naar een project van Traveling Light.

De opbrengst van juli was bestemd voor het werk van Teen Challenge onder verslaafden en daklozen in Oekraïne en wel voor de aanschaf van 2 laptops voor het vrouwenhuis Simcha in Berdichev en eentje voor het rehabilitatiehuis Freedom in Kovel.


Inmiddels zijn de laptops aangeschaft en in gebruik genomen. De mannen en vrouwen die in het programma zitten, kunnen nu online lessen, kerkdiensten en Bijbelstudies volgen als reizen niet mogelijk is.

Velen van hen komen, na jaren van verslaving, voor het eerst in aanraking met het evangelie en naast counseling en groepslessen staat dagelijkse Bijbelstudie hoog op het programma.
Dankzij jullie is het voor hen mogelijk om online aangesloten te blijven met anderen, zeker met de komende winter voor de deur. Op de foto's is wel te zien hoe blij ze met de laptops zijn

Deze maand zal de opbrengst overigens gaan naar het werk van Radko Kratsov onder de Roma gemeenschap in Bulgarije. We hebben altijd een praktisch en behapbaar doel voor onze giften... en persoonlijke contacten natuurlijk.

Kom gezellig langs op vrijdag in De Schor of op zaterdagmiddag in Twinkeltje. Momenteel staat de deur van Twinkeltje iedere avond van 19:00 tot 20:00 uur open voor gebed. We doen mee aan de 10 dagen bidden en vasten in het kader van De Terugkeer (naar God).

Giften zijn ALTIJD welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). Onze volgende project is Teen Challenge Albanië.

Geen opmerkingen: