Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 30 september 2020

Project Streha huis Teen Challenge Albanië

Ongeveer een jaar geleden schreven we over het Teen Challenge rehabilitatiecentrum voor drugs- en alcoholverslaafden dat in Albanië van start zou gaan. Inmiddels draait het centrum al meer dan een half jaar en wonen de eerste gasten er.

Het huis is grondig verbouwd en opgeknapt en op de foto kunnen jullie wel zien hoe mooi het is geworden.

Twee weken na de opening van het huis in maart, kreeg men ook in Albanië te maken met een lockdown en konden er geen studenten worden opgenomen. In juni kon de eerste gast eindelijk terecht! Gelukkig.

Orges Hysenaj, de director en oprichter van Teen Challenge Albanië, overziet vier koffiehuizen in het land, waar daklozen en verslaafden vaak voor het eerst in aanraking komen met de Bijbel en Gods liefde.

Vandaaruit kunnen zij zich melden om het residentiële programma (dat bestaat uit individuële en groepslessen, Bijbelstudie en praktisch werk in en om het huis) te gaan volgen, als ze er echt klaar voor zijn om een nieuw leven te beginnen.

Het werk van Teen Challenge in Albanië kan doorgang vinden dankzij giften. Traveling Light wil hen ook graag dit najaar verblijden met een gift voor het runnen van dit centrum (denk aan voedsel, gas, licht, huur, materialen, vervoer etc.).

Helpen jullie weer mee? Als je een hart hebt voor Albanië en indirect mee wilt helpen om hoop te brengen aan de hopelozen... maak dan je gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ALBANIE.

HARTELIJK DANK voor jullie giften en gebeden!


Geen opmerkingen: