Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 23 mei 2020

Projectnieuws

Vorige maand schreven we er al over: Atelier Café De Schor in Papendrecht (Bosch 6) opent in mei elke vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur de deur voor de verkoop van super leuke brocante, vintage en retro spulletjes.

De opbrengst gaat voor de helft naar een project in Oeganda en voor de helft naar Traveling Light. We tellen het op bij de opbrengst van Twinkeltje over mei en dat bedrag zal deze keer gaan naar Sokrat en Lena Apostolovski en het kinderwerk onder Roma's in Macedonië. De verkoop gaat zo goed dat eigenaresse Chantal de Jong er mee door wil gaan. Kom dus snel eens langs! Het is gezellig, de spullen zijn prachtig en je steunt een goed doel met je aankopen.

Het andere project waar we momenteel geld voor inzamelen is het werk van stichting Embrace in Hongarije. Michael en Janet van Boxtel werken daar onder de allerarmsten, daklozen en verslaafden. Van de week plaatste de Nederlandse ambassade in Hongarije een video over het werk van Michael en Janet.

Mooi om te zien dat er aandacht voor hun werk is. We zullen van de week een mooi bedrag overmaken naar stichting Embrace. Dus, als je nog wilt doneren, doe het dan snel!

Van Stella Saghian kregen we het volgende bericht, naar aanleiding van de gift van 3,000 euro die we aan 222 Ministries konden schenken voor hulp aan Iraanse Christenen in Turkije.

"Via onze kerken in 15 steden in Turkije bieden wij deze hulp aan onze broeders en zusters in Christus en wij hopen hen in deze wanhopige situatie te ontlasten. We zijn jullie zo dankbaar voor jullie samenwerking. We zien positieve aspecten als we via ons online kerk, de Persian Community Church in contact komen met mensen, vooral in Turkije en Iran...

We hebben onze maandelijkse kerkdiensten (met gemiddeld 2000 deelnemers) verschoven naar wekelijkse diensten. Afgelopen zondag hadden wij ongeveer 5.000 deelnemers. In de afgelopen twee maanden hebben we meer dan 200 mensen tot geloof zien komen die nu meedoen aan ons discipelschapstraining. Zelfs temidden van onze onrust reikt God naar de verlorenen! Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun en samenwerking om Farsi-sprekende christenvluchtelingen te helpen. Wij bidden dat jullie licht verder zal reizen en nog meer zal schitteren in deze donkere wereld. (Yes indeed, may your light travel further and shine even more while penetrating into the darkness)."

Praktische hulp, geestelijke bemoediging, en financiële ondersteuning... een drievoudig snoer eigenlijk. En het werkt, dat zien we overal!

Giften voor al onze bijzondere projecten zijn ALTIJD welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: