Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

maandag 13 april 2020

Project steun Farsi sprekende christenen, Turkije

Op deze blog hebben we al eerder geschreven over het werk van 222 Ministries en Pearl of Persia in Iran en ook onder de vergeten christen-vluchtelingen in centraal Turkije.

Lazarus & Maggie Leghnazar zijn de oprichters van 222 Ministries en Maggie heeft ons indertijd enorm geholpen met het uitbrengen van de Farsi editie van Marja's boek Grace of Giving hier in Nederland. Stella Saghian is al jaren onze contactpersoon.

Veel Farsi sprekende christenen zijn vluchteling geworden als gevolg van conflicten of ze zijn vervolgd omwille van hun geloof. Christen-vluchtelingen zijn extra kwetsbaar. Gezondheidszorg en werkgelegenheid zijn de grote uitdagingen waar ze mee geconfronteerd worden. Voor de meeste mensen is de kerk de plaats van hoop en troost. Met hulp van 222 Ministries zijn er in zo'n 14 verschillende steden in Turkije (huis)kerken voor Farsi sprekende gelovigen geplant. 

Helaas is het door de huidige maatregelen niet of nauwelijks mogelijk om bij elkaar te komen. 222 Ministries is gelukkig begonnen met het aanbieden van beperkte hoeveelheden hygiënische producten, maar er is dringend meer ondersteuning nodig voor de komende maanden.

Je kan de Farsi sprekende christenen in Turkije helpen door een gift over te maken op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van 222 MINISTRIES.

Wij zorgen ervoor dat er één bedrag naar hen toe gaat.

Je kan het werk van 222 Ministries ook steunen door een exemplaar (of meerdere exemplaren) van de Farsi editie van Marja's boek Grace of Giving bij hen te bestellen en dat kado te geven aan iemand in je omgeving die Farsi spreekt.

Geen opmerkingen: