dinsdag 6 november 2018

Projectnieuws en reizen

Fundament van de keuken aan de zijkant van het kerkgebouw
Eerder dit jaar schonken we een mooi bedrag voor de bouw van een dorpskeuken in Georgië. De werkzaamheden zijn eindelijk begonnen.

Pastor Temuri Muzashvili van de Evangelical Faith Church in Navazi stuurde ons tekeningen en een aantal foto's van de beginfase van de bouw. Op de foto hiernaast is duidelijk te zien dat de keuken aan de zijkant van het kerkgebouw komt. De fundering is inmiddels gestort.
Plattegrond keuken

Toen wij daar in januari op bezoek waren, deelde Temuri zijn plannen met ons en we werden gelijk enthousiast. De kerk deelt maandelijks voedselpakketten uit aan de allerarmste families in het dorp. Het idee is om in de nieuwe keuken ook maaltijden te gaan koken en met dorpsbewoners eten. Met andere woorden, er zal een prachtige ontmoetingsplek ontstaan. We houden jullie op de hoogte.


We staan alweer aan het begin van een nieuwe maand en dat betekent ook een nieuw project voor Twinkeltje. De opbrengsten zullen deze keer gaan naar het werk van Teen Challenge in Kroatië. Vorig jaar werd daar een herstart gemaakt met straatevangelisatie, drugspreventiewerk en koffiehuiswerk. Wij hielpen hen met een gift voor de vertaling van het Living Free curriculum.
Team Teen Challenge Kroatië

Ze kunnen fondsen gebruiken voor de huur van de koffiehuisruimte, waar ook trainingen en counseling gegeven wordt. Op de foto hiernaast deel van het vrijwilligersteam. Kom dus gezellig langs in Twinkeltje.

Een gespecificeerde gift overmaken mag ook altijd hoor. Rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). Vergeet niet te vermelden: KROATIE en wellicht kun je ook gericht bidden voor dat land!


Deze week zullen wij te gast zijn op de najaars leiderschapsconferentie van Europe Teen Challenge die deze keer plaats zal vinden in Ciudad Real in Spanje. We zijn daar te gast bij de organisatie Casa Betel. Een organisatie die wij kennen van onze bezoeken aan Berlijn.

Hartelijke groet!

Geen opmerkingen: