Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zondag 18 november 2018

Project busje Teen Challenge Berdichev, Oekraïne

Teen Challenge in Berdichev 
Als je in de rechterkolom van onze weblog onder het tabje kernwoorden op Berdichev zoekt, krijjg je alle berichten te zien die we in de loop van de jaren over het werk van Teen Challenge in Berdichev, Oekraïne hebben geschreven en dat is aardig wat!

We hebben hen niet alleen diverse maken bezocht, maar ook financiële ondersteuning geboden voor projecten zoals de boerenschuur, de uitbreiding van het mannenhuis, het plaatselijk jeugdwerk, de aankoop van het vrouwenhuis en uiteraard het jaarlijkse zomerkamp.

Afgelopen zomer waren we er ook weer en het is geweldig inspirerend om te zien hoe men daar met weinig geld en middelen maar met groot enthousiasme aan de slag gaat om mannen, vrouwen en jongeren een nieuwe kans in het leven en hoop voor de toekomst te geven.

de oude, trouwe Mitsubishi
We reden mee in de oude Mitsubishi die aan zijn laatste dagen toe was. We vroegen director Sergey Romanenko wat de kilometerstand was... 'Vast meer dan een miljoen' was zijn antwoord. Een tijdje geleden mailde hij ons dat de bus het nu echt begeven had en of we wilden helpen fondsen te werven voor een nieuwere personenbus.

De bus wordt gebruikt om mannen, vrouwen en kinderen uit de rehabs te vervoeren, naar de stad, naar de kerk, naar het koffiehuis of naar de dokter wanneer nodig.  Inmiddels zijn ze druk in de weer om via via een betrouwbare bus te vinden. Er is ongeveer 3.500 euro nodig voor een goed tweedehands exemplaar.

Wat denken jullie, kunnen we dat met elkaar snel bijeen brengen? Vast wel! Als je het werk van Teen Challenge in Oekraïne wilt ondersteunen, maak dan je gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). vergeet niet te vermelden: BUS.

Geen opmerkingen: