Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 23 juni 2018

Project sponsoring zomerkamp Oekraine

Ochtendritueel
Evenals in voorgaande jaren willen we ook nu weer graag het zomerkamp in Oekraine sponsoren dat wordt georganiseerd door Teen Challenge Oekraine en de Joods Messiaanse gemeente in Berdichev

Het kamp is bedoeld voor mannen en vrouwen die in drugs- en alcoholrehabilitatie zitten, waar dan ook in Oekraine. Ook leiding, vrijwilligers, werkers, pastors, gemeenteleden, kinderen en familieleden zijn van harte welkom.

Er worden zo'n 230 deelnemers verwacht!

Een midweek kamperen, spelletjes doen, lachen, bijbelstudie, muziek maken, samen eten en praten... het is voor velen de eerste en enige 'vakantie' die ze kennen en een echt uitje. Velen hebben immers jaren op straat geleefd of in de gevangenis gezeten.

Jan geeft Bijbelstudie
Vorig jaar hebben wij (Jan en Marja) deelgenomen aan het kamp, van aardappelen schillen tot Bijbelstudies geven tot bidden met en voor elkaar.

Het was een fantastische belevenis. Dit jaar zijn wij weer uitgenodigd om deel te nemen en enkele Bijbelstudies te verzorgen. Het kamp zal worden gehouden van 9-13 juli a.s. en deelname kost ca. 25 euro per persoon.

Velen van hen hebben echter niet of nauwelijks inkomen, vandaar de vraag of wij weer willen helpen. Dat willen we zeker! Deelname aan deze bijzondere week is voor velen levensveranderend.

Enthousiaste leerlingen
Wil je graag iemand in Oekraine sponsoren? Maak dan 25 euro (of een veelvoud daarvan) over op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ZOMERKAMP.

Sponsoring van het zomerkamp is een heel directe en praktische manier om vanuit Nederland gehoor te geven aan de grote opdracht!

Ga dan heen en onderwijs alle volken...

____________________________________________________________________

Actuele projecten:
Project vrouwenhuis Slienava, Litouwen
Project sponsoring zomerkamp, Oekraine

Geen opmerkingen: