Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 26 juni 2018

Activiteiten + reizen

10e Roma conferentie
Afgelopen week was Traveling Light te gast op de 10e Roma Leiders conferentie in Ohrid, Macedonië. Voor Marja de derde keer dat ze daarbij kon zijn. 

Roma leiders uit diverse landen en kerken kwamen bij elkaar voor onderwijs, gebed en bemoediging. Voor ons een mooie gelegenheid om te horen wat er speelt in de Roma gemeenschappen in de diverse landen en om onze vrienden Sokrat & Lena Apostolovska te ontmoeten.

Zij organiseren de conferentie en zijn al jaren betrokken bij kinderwerk onder de Roma's in Skopje. De opbrengst van Twinkeltje over de maand juni zal dan ook voor hun werk zijn!


A.s. donderdag is er trouwens weer een missieavond in Twinkeltje. Deze keer zijn Jeroen en Robin Honingh uit de USA te gast, ze zijn op dooreis naar Israel waar zij drie maanden vrijwilligerswerk gaan doen. Wij hebben hen jaren geleden in Israel ontmoet in de gaarkeuken van Brian Slater in Netanya. Het klikte gelijk.

Ze zullen wat meer vertellen over het hoe en waarom van hun jaarlijkse Israel-reizen en wat er zoal bij komt kijken om drie maanden vrij te nemen van je werk om vrijwilligerswerk te gaan doen in een ander land. Het belooft een inspirerende avond te worden. Inloop vanaf 19:30 met koffie en thee. WELKOM.


A.s. weekend wordt op het terrein Salmsteke aan de Lek bij Lopik weer een ZIP festival gehouden. Zondagmiddag zal Jan daar spreken. Neem een kleedje of stoel mee en wat te snacken. 's Avonds is er een worship night, dus je kunt lekker blijven hangen!


Jan is vorige week maandag op de motor naar Slovenië vertrokken. Samen met de staf en studenten van Teen Challenge is hij daar vandaan in de VW-bus naar Macedonië gereden voor de My Brother's Keeper conferentie. Hij was daar voor de 7e keer aanwezig! 

Het bleek dat die conferentie (waar zo'n 350 mannen uit de Balkan naartoe komen) vlakbij Ohrid werd gehouden... maar we hebben elkaar niet gezien 😎Ook die conferentie is een mooie gelegenheid om te zien, horen en meemaken wat er op geestelijk gebied in de Balkan landen gebeurt. 

Het helpt ons om  met meer passie voor de natiën te bidden. Willen jullie trouwens meebidden voor een veilige terugreis voor Jan?
___________________________________________________________________________________________

Actuele projecten:

Geen opmerkingen: