woensdag 3 augustus 2022

Vakantie Twinkeltje, Alpha en dopen!

Op maandag 12 september a.s. starten we voor de derde keer met een Alpha cursus. Wil je meer weten over het Christelijk geloof? Meld je dan aan via janandmarja@gmail.com.

De cursus zal plaatsvinden op de maandagavond in Twinkeltje (Korenbloemstraat 20) en begint altijd om 18:00 uur met een gezamenlijke maaltijd.

✦✦✦✦✦✦✦✦

Over Twinkeltje gesproken, wegens vakantie zijn we van 1 augustus t/m 3 september a.s. gesloten op zaterdagmiddag. Op maandagmiddag is er wƩl Tea&Talk van 13:30 tot 15:30 uur.

De opbrengst (inclusief verkopen Marktplaats en gespecificeerde giften) in Twinkeltje en De Schor over de maand juli was ruim 1650 euro. Een prachtig bedrag weer, dat ditmaal volledig zal gaan naar het project kinderopvang van Teen Challenge in ArmeniĆ«.

✦✦✦✦✦✦✦✦

Op woensdagavond 21 september a.s. organiseren we weer een doopfeest aan de Lek. Heb je het verlangen je te laten dopen? šŸ‘‰Meld je dan aan voor het dooponderwijs op dinsdag 30 augustus a.s. in Twinkeltje, inloop met koffie en thee vanaf 19:30 uur.

We duiken dan met elkaar de Bijbel in alvorens op 21 september koppie onder te gaan šŸ˜€

✦✦✦✦✦✦✦✦

We hebben overigens het prachtige bedrag van 10.000 euro kunnen schenken aan Teen Challenge in MoldaviĆ« voor de nieuwbouw van een rehabilitatiecentrum voor mannen in Soceteni. 

Hartelijk dank allemaal, iedereen die daar hoe dan ook aan bijgedragen heeft. We houden jullie op de hoogte.

Giften, groot en klein, voor de projecten die we ondersteunen zijn altijd welkom. Maak een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het beoogde project/land.

Geen opmerkingen: