zaterdag 30 april 2022

Project onderhoud mannenhuis Berdichev, Oekraïne

De Teen Challenge rehab huizen in Oekraïne draaien gelukkig allemaal, zo ook in Berdichev. Onze vriend Sergey Romanenko berichtte ons van de week dat het mannenhuis helemaal vol zit!

Ze hebben samen met de vrouwen uit de andere twee opvanghuizen in het dorpje Raygorodok Pesach gevierd, een feestelijk gebeuren zoals jullie op de foto kunnen zien.

Het is echt de moeite waard om deze blogpost nog eens te lezen over ons bezoek aan het mannenhuis in 2019 en de prachtige gemeenschappelijke ruimte die toen net klaar was.

Sergey heeft altijd plannen voor uitbreiding terwijl er ook regelmatig reparaties en onderhoud nodig zijn als je met zoveel mensen in één huis leeft. Wij ondersteunen hem daarin graag en hopelijk willen jullie ook weer meehelpen.

Laten we een mooie gift overmaken voor het dagelijks reilen en zeilen in het opvanghuis en voor onderhoud, reparatie en uitbreiding van de bestaande ruimtes.

Bouw- en renovatieprojecten bieden ook weer werk voor de mannen. Werk is onderdeel van het dagelijks rehabilitatieprogramma, naast het deelnemen aan Bijbelstudies en uitvoeren van huishoudelijke taken.

Wil je hen een hart onder de riem steken? Maak dan een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van BERDICHEV.

Wij zorgen ervoor dat ALLES op de plek van bestemming komt!

Geen opmerkingen: