donderdag 19 mei 2022

Teen Challenge conferentie Praag

Van 5 t/m 8 mei jl. waren wij (Krijn, Cora, Jan, Marja) te gast op de Europe Teen Challenge conferentie in Praag. De laatste internationale conferentie was in mei 2019, dus jullie snappen wel dat het enorm leuk was om iedereen weer te zien.

Er waren staf, studenten en vrijwilligers van de Teen Challenge programma's uit bijna alle Europese landen aanwezig! Zo'n 250 mensen schatten we. Wij stonden er met een grote boekentafel en hadden de gelegenheid veel bekenden te spreken, met elkaar te bidden en elkaar te bemoedigen.

We kregen uiteraard updates van de diverse lopende projecten en er werden veel foto's gemaakt. Voor Krijn was het helemaal gaaf om de mensen achter de projecten waar hij voor heeft geschaatst nu in het echt te ontmoeten.

Natuurlijk spraken we ook met diverse mensen over actuele noden en projecten. Dus berichten daarover zien jullie de komende maanden wel verschijnen.

Wij gaven ook nog een presentatie over het runnen van Twinkeltje als gemeenschapscentrum en buurthuis. Daar kregen we heel veel positieve reacties op.

Jullie mogen weten dat iedereen ontzettend dankbaar is voor de hulp die ze met regelmaat krijgen om hun centra voor opvang en rehabilitatie van mensen met levensbedreigende problemen draaiend te houden. In dit alles is Jezus Christus het antwoord!

Voor ons ook heel fijn om zoveel enthousiaste reacties te krijgen en zoveel dankbaarheid te zien.

Momenteel zamelen we nog geld in voor het mannencentrum in Berdichev, Oekraine. Het maandproject in Twinkeltje en de Schor is het mannenhuis in Litouwen. Het volgende project is een nieuw mannenhuis in Moldavië.

Alle giften, groot en klein, zijn welkom. Maak een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het land of project dat je wilt steunen.

Geen opmerkingen: