dinsdag 19 april 2022

Maandproject, Israëlavond en vrijmarkt!

Vrijdag 22 april a.s. organiseert Stichting Traveling Light weer een Israël-avond in Twinkeltje aan de Korenbloemstraat 20 te Papendrecht. Van 18:00-21:00 uur zal de deur open staan. Belangstellenden worden uitgenodigd om gezellig te komen winkelen en elkaar te ontmoeten.

Dankzij medewerking van consulente Liesbeth Kortlever uit Brandwijk kunnen veel producten uit Israël te koop worden aangeboden zoals cosmetica, sieraden, thee, jam, wijn en boeken. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van lekkere hapjes, muziek en fotopresentaties. De inloop is vrij. U bent van harte welkom.

Het maandproject waar de opbrengsten van Twinkeltje en de Schor naartoe gaat, is het werk van Brian Slater in Netanya, Israël. Dus dat sluit mooi aan bij die avond. We ondersteunen het werk van Brian al heel wat jaren.

Hij runt een kleding- en voedselbank in Netanya en werkt onder armen, ouderen, Holocaust overlevenden, immigranten en alleenstaande moeders.

Op woensdag 27 april a.s. zullen we weer met een kraam te vinden zijn op de vrijmarkt tijdens Koningsdag. We staan in de Julianastraat in Papendrecht!

Kom gezellig langs voor koffie, een praatje en om te snuffelen tussen al die leuke spulletjes. De opbrengst komt uiteraard helemaal ten goede aan de projecten die Traveling Light ondersteunt.

Algemene of gespecificeerde giften voor al onze projecten zijn uiteraard altijd welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend).

Tot ziens!

Geen opmerkingen: