woensdag 9 juni 2021

Allerlei nieuwtjes

We schreven op deze blog al eerder over Atelier Café De Schor in Papendrecht. Er is daar in de afgelopen weken hard gewerkt om de retro/vintage shop en de koffie-inloop wat beter te scheiden.

Als je voor het pand staat is de winkel links en de koffie-inloop rechts.

Iedere maand gaat een deel van de opbrengst in de retro-vintage shop naar Traveling Light en daar zijn we heel erg blij mee. 👉Vanaf heden is er een gezellige koffie-inloop en gelegenheid tot een praatje op woensdagmorgen en zaterdagmiddag. 


Ga er gerust eens langs! Giften voor het onderhoud van gebouw De Schor zijn overigens altijd welkom.

Afgelopen jaar konden we hen helpen met een gift voor het vervangen van de dakramen achter (zie HIER). Er zijn nu wat reparaties aan het dak nodig.


Woensdag 16 juni a.s. geven Jan en Marja een workshop in Atlier Café De Schor met als onderwerp Gods wil en plan voor je leven

Het is een vervolg op de lezing die we op 12 mei jl. gaven.

Aanvang 19:30 uur, de koffie staat klaar. Opgeven via janandmarja@gmail.com


Donderdag 17 juni a.s. organiseren we een Missieavond in Twinkeltje. Michel en Janet van Boxtel uit Hongarije komen op bezoek. Zij zijn de oprichters van stichting Embrace en ze komen vertellen over hun werk onder daklozen, verslaafden en armen in Hongarije.

Inloop vanaf 19:30 uur. We houden een collecte voor hun werk.


Giften overmaken kan altijd en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van een bepaald project.

Geen opmerkingen: