zaterdag 5 juni 2021

Sponsoring zomerkamp Oekraïne

Van 28 juni tot 2 juli a.s. wordt in Oekraïne weer het jaarlijkse zomerkamp georganiseerd door Teen Challenge en de Joods Messiaanse gemeente in Berdichev.

Het kamp is bedoeld voor mannen en vrouwen die in drugs- en alcoholrehabilitatie zitten, waar dan ook in Oekraïne. Ook vrijwilligers, werkers, kinderen en familie zijn van harte welkom. 

Het thema is dit keer 'vernieuwde kracht' (Jesaja 40:28-31). Een mooi thema dat tijdens deze week zeker praktisch uitgewerkt zal worden. 

Vorig jaar kon het kamp helaas niet doorgaan, dit jaar gelukkig wel. Jullie zullen snappen dat iedereen er enorm naar uitziet om bij elkaar te komen in de open lucht, te dansen, zingen, sporten, eten, praten en geestelijk opgebouwd te worden door de workshops en lessen die gegeven zullen worden. Meestal zijn er rond de 150-200 deelnemers!

Helaas moeten wij dit jaar overslaan in verband met alle reisrestricties die er gelden 😨

Wat we wel kunnen doen is hen financieel steunen. 👉Het kost ca. 35 euro per persoon om deel te nemen aan het kamp. Velen moeten ook nog een lange reis maken.

Als je graag iemand in Oekraine wilt sponsoren zodat hij/zij aan het kamp kan deelnemen, maak dan 35 euro (of een veelvoud daarvan) over op rekening nummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ZOMERKAMP.

Geen opmerkingen: