Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 9 december 2020

Project onderhoud Atelier Café De Schor, Papendrecht

We hebben de afgelopen weken veel giften binnen gekregen, geweldig, dank jullie wel. Er liggen dan misschien veel dingen stil, maar gelukkig gaat de ondersteuning van al die mooie projecten door! 💓

We hebben 3,000 euro voor de renovatie van het meisjeshuis in Moldavië kunnen schenken, 2,000 euro voor de kerstpakketten in de havens van Gent en Terneuzen, 2,500 euro voor het straatwerk in Athene en 1,300 euro voor Bertine vrouwenopvanghuis in Oekraine (opbrengst Twinkeltje en Atelier Café De schor november). Prachtig toch?

👉Over De Schor gesproken. Zij helpen ons, wij helpen hen. Stichting De Schor wordt gerund door Merijn en Chantal de Jong. Behalve de retro/vintage shop (waarvan de opbrengst steeds naar Traveling Light gaat) die zich in het gebouw bevindt, is er ook een oefenruimte voor muzikanten, een bovenruimte waar kinderclubs en jeugdclubs samenkomen, bijbelstudies worden gehouden, en gebedsbijeenkomsten worden georganiseerd. 

Het is echt een geweldig multifunctioneel gebouw. In de atelierruimte zijn heel veel mooie handgemaakte items te koop. Deze maand is De Schor open op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Het is echt de moeite waard om eens te komen rondneuzen!

Het gebouw is inmiddels wel toe aan het nodige onderhoud. Dakramen en dakkapellen moeten vervangen worden, enkele glas moet dubbel glas worden en het geheel heeft een verfbeurt nodig.

Stichting De Schor kan onder andere bestaan dankzij de verhuur van ruimten voor bovengenoemde activiteiten en dankzij giften.

Wij willen hen helpen om de kosten voor dat werk te kunnen betalen, hopelijk helpen jullie mee. 

Alle giften, groot en klein, zijn welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van DE SCHOR.

Geen opmerkingen: