Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 14 april 2021

Vrijwilligers in de spotlight (vervolg)

Vorige maand hebben we een aantal vrijwilligers in de spotlight gezet. We willen dat graag nog een keer doen.

Het is namelijk zo bemoedigend en zo creatief om te zien wat mensen allemaal doen om geld in het laadje te brengen voor al die prachtige projecten die we door heel Europa ondersteunen.

Mara Kreukniet & Sjoerd Felix hadden een leuke actie bedacht. Zij boden aan om aardbeiensloffen te bakken en te verkopen. Nou, dat liep een beetje uit de hand, want er kwamen wel dertig(!) bestellingen binnen. Geweldig natuurlijk, maar wat een werk.

Inkopen doen, bakken, mooi opmaken en rondbrengen, er kwam heel wat bij kijken. Hun actie bracht een geweldig bedrag op: 325 euro!

Dat bedrag zal volledig gaan naar het maandproject waarvoor we ook in Twinkeltje en De Schor geld inzamelen, namelijk het Teen Challenge vrouwenhuis (Bertine House) in Poltava, Oekraïne, waar vrouwen (met hun kinderen) kunnen wonen die uit prostitutie en verslaving komen.

Chantal de Jong en Carla van Dam vormen de drijvende kracht achter de retro/vintage shop in atelier/café De Schor in Papendrecht.

Zij tikken met heel veel passie en plezier prachtige spullen en meubels op de kop die ze te koop aanbieden in hun gezellige winkel. De opbrengst is steeds voor verschillende stichtingen en organisaties, waaronder Traveling Light.

Het is werkelijk te gek wat zij maandelijks naar Traveling Light over kunnen maken!

Uiteraard willen we bij deze ook alle trouwe donateurs vermelden die maandelijks giften overmaken. Geweldig, in één woord!

Giften overmaken kan altijd en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het project dat je wilt ondersteunen.


Geen opmerkingen: