Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 2 maart 2021

Vrijwilligers in de spotlight

Iedere stichting moet het hebben van vrijwilligers, supporters en sponsors, zo ook Traveling Light. We willen eens een aantal lieve mensen die ons enorm helpen met hun creatieve ideeën en tijd aan jullie voorstellen.

Adrie Swijnenburg (Bleskensgraaf) maakt de mooie fotokaarten die we in Twinkeltje verkopen. Ze zorgt ervoor dat de kaartenmolen steeds goed gevuld blijft en maakt ook kaarten met teksten op verzoek.

We verkopen de kaarten met envelop voor 1 euro, of 6 voor 5 euro.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de projecten van Traveling Light.

Margot Kreukniet (Sliedrecht) is Oriflame consulente en van tijd tot tijd organiseert zij een beauty bingo, loterij of FB actie waarbij deelnemers producten kunnen winnen.

Ze kan altijd rekenen op enthousiaste reacties. Een deel van de opbrengst gaat steeds naar Traveling Light.

Deze maand heeft ze trouwens een mascara in de aanbieding voor € 9.99 waarvan er steeds een euro naar de stichting gaat.

Kijk op haar pagina en bestel!

We hopen trouwens dat er dit jaar wel weer eens gelegenheid komt voor een echte Bingo waarbij we ook gezellig elkaar kunnen ontmoeten!

Henk Swijnenburg (Bleskensgraaf) is uiteraard bekend van de schaatsacties, maar wisten jullie dat hij ook spullen die bij Twinkeltje binnenkomen via Marktplaats verkoopt?

Het gaat dan om spulletjes die online meer op kunnen brengen dan in Twinkeltje zelf.

Dat is altijd een heel gedoe natuurlijk, met fotograferen, plaatsen, bellen, mailen en versturen. We zijn dankbaar voor de uren die Henk erin stopt en de opbrengst is altijd zeer de moeite waard.

Ook met zijn inzet zijn wij dus erg blij!


Martine Barth (Sliedrecht) komt regelmatig op bezoek in Twinkeltje. Zij is ver in de tachtig, maar altijd even enthousiast. Zij verkocht (door haar schoondochter gemaakte) kaarten in de serviceflat waar zij woont. Onlangs kwam ze de opbrengst afgeven in Twinkeltje... Ja ja, keiharde cash!

Is het niet heerlijk, al die lieve mensen met hun goede ideeën om geld in het laadje te brengen voor de projecten die wij ondersteunen? We hopen jullie te inspireren met deze voorbeelden 😀

KLIK OP DE FOTO's VOOR EEN VERGROTING.

Giften overmaken mag natuurlijk altijd, dat kan op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het land of project dat je wilt ondersteunen.


Geen opmerkingen: