Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 17 februari 2021

Toch geschaatst voor vrouwenhuis Oekraïne

Een maand geleden schreven we al over het feit dat er dit jaar geen Weissensee actie zou zijn, maar dat we al wel een mooi project hadden uitgezocht: de aankoop van een huis in Oekraïne waar vrouwen kunnen wonen die uit prostitutie en verslaving komen.

Wie had toen kunnen weten dat het toch even zou gaan vriezen in ons eigen land? Maar het gebeurde dus wel! En dus besloot Krijn Donk om toch 200 km(!) te gaan schaatsen en wel op de Rotte Meren. Krijn zei zelf achteraf:

"Het ging niet vanzelf. Het was flink afzien door wind en doordat ik niet veel op buitenijs heb kunnen schaatsen. Het was wel prachtig ijs en een geweldig mooie omgeving. Oer-Hollands."

Samen met twee bevriende schaatsers reed hij de 200 km in een mooie tijd van 8 uur 48 minuten.

In de afgelopen weken waren er al veel giften voor het vrouwenhuis binnengekomen, maar door de schaatsactie van afgelopen zaterdag kwam er nog meer binnen. 👉Inmiddels hebben we al zo'n 5.500 euro ontvangen, geweldig natuurlijk.

We kunnen in elk geval de toegezegde 7.000 euro aan Teen Challenge Oekraïne schenken. We hebben overigens bericht ontvangen dat er via Global TC ook een mooi bedrag is toegezegd voor dit project.

Dus, er is niet alleen geld om het huis te kopen, maar ook om het te renoveren en in te richten! Zo zie je maar weer dat God er altijd voor zorgt dat er op bijzondere wijze wordt voorzien in noden.

Hartelijk dank allemaal!

Alle giften, groot en klein, zijn altijd welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het land of project dat je wilt ondersteunen.


Geen opmerkingen: