Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

vrijdag 15 januari 2021

Project aankoop vrouwenhuis, Oekraïne

Normaal gesproken kondigen we in januari altijd ons sponsorproject voor de Weissensee actie aan, onze grootste, leukste en sportiefste fondsenwervingsactie van het jaar. Ons schaatsteam is druk in training!

Dit jaar wordt er echter geen alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee georganiseerd, alle wedstrijden en toertochten zijn afgelast. Jammer natuurlijk.

We hadden al een mooi project uitgezocht, namelijk de aankoop van een huis in Berdichev, Oekraïne waar vrouwen met hun kinderen kunnen wonen. Vrouwen die uit een leven van verslaving, prostitutie en een zwervend bestaan komen.

Initiatiefnemers Sergey en Irina Romanenko zijn geen onbekenden voor ons. Eerder hielpen wij hen met ondersteuning van diverse projecten ten behoeve van het bestaande Teen Challenge mannenhuis en vrouwenhuis in dezelfde regio.

We zijn er ook meerdere keren op bezoek geweest. Het is fantastisch om te zien hoe mensen de liefde van Jezus letterlijk ervaren en op weg worden geholpen om een nieuw leven op te bouwen

Het huis dat ze momenteel willen kopen heeft twee verdiepingen, een tuin en diverse kamers. Uiteraard moet het flink opgeknapt worden, maar dat komt vast goed.

De prijs die voor het huis gevraagd wordt is omgerekend zo'n 7,000 euro. Stichting Traveling Light wil hen graag helpen om deze stap te maken.  Helpen jullie mee?

Giften kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van VROUWENHUIS.

Het zou een prachtig en bemoedigend begin van het nieuwe jaar zijn, als Teen Challenge dit huis zou kunnen aankopen!

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR JULLIE BIJDRAGEN!


Geen opmerkingen: