Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 26 januari 2021

Financieel rapport 2020

Waarin een kleine stichting groot kan zijn, we roepen het vaak šŸ˜€

  • Een internationaal netwerk van meer dan dertig landen,
  • een prominente plek in onze eigen omgeving dankzij Twinkeltje en De Schor,
  • een enorme groep trouwe supporters en
  • al meer dan een half miljoen euro weggegeven aan goede doelen sinds de oprichting 10 jaar geleden.

Penningmeester Martin de Haas heeft het financiƫle verslag over 2020 opgesteld en daarin is te lezen dat we in 2020, ondanks de huidige wereldwijde crisis, toch bijna 78.000 euro aan giften hebben ontvangen van jullie allemaal en dat hebben kunnen verdelen over tientallen projecten door heel Europa. Een schitterend resultaat waar we heel dankbaar voor zijn!

Zoals jullie zien houden we niets achter. Wat binnenkomt, wordt ook weggegeven en daarmee kunnen jullie er altijd verzekerd van zijn dat je giften ook echt op de goede plek aankomen en besteed worden. Een kort jaarverslag is binnenkort op onze website te vinden.

šŸ‘‰De projecten die wij ondersteunen hebben vrijwel altijd te maken met hulp en hoop geven aan armen, daklozen, verslaafden, prostituees, kinderen, gevangenen en eenzamen.

Op dit momen komt er een stroom van giften binnen voor de aankoop van een vrouwenhuis in Oekraine. Geweldig zoals dat gaat, ondanks het feit dat we er dit jaar geen schaatsactie aan hebben kunnen koppelen.

In Twinkeltje en De Schor zal de opbrengst van januari naar het werk van Brian Slater in Netanya, Israel gaan.

Met zijn organisatie Abundant Bread of Salvation ontfermt hij zich over ouderen, armen en alleenstaanden. Het is uiteraard altijd mogelijk om daar een gespecificeerde gift voor te geven. Wij tellen alles bij elkaar op!

Alle giften, groot en klein, zijn altijd welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het land of project dat je wilt ondersteunen.Geen opmerkingen: