Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 2 januari 2021

Terugblik op december acties

Lieve mensen, alleereerst willen we jullie allemaal een gezegend, goed en bovenal gezond 2021 toewensen.

Wij kijken terug op een bijzondere decembermaand waarin we, šŸ‘‰dankzij jullie gulle giften, enorm veel mensen blij hebben kunnen maken.

  • We hebben 2,000 euro kunnen schenken voor Operatie Christmas Joy van 222 Ministries, zij deelden kerstpakketten uit onder kinderen van Iraanse vluchtelingen in Turkije.
  • We hebben eveneens 2,000 euro kunnen schenken ten behoeve van de voedsel- en brandstofpakketten die uitgedeeld zijn onder de armen en alleenstaande ouderen in MoldaviĆ«.
  • We konden ook 3,000 euro schenken voor de renovatiewerkzaamheden van Atelier CafĆ© De Schor. Er is inmiddels een offerte binnen en hopelijk kan er snel met het werk worden gestart.
  • We hebben 2,000 euro geschonken ten behoeve van het werk van Teen Challenge onder verslaafden in IJsland. Daarmee hebben we op de valreep van 2020 onze vlag op IJslandse bodem geplant, om het zo maar te zeggen. Wij geloven dat als we ergens zaad zaaien, we ook een oogst mogen verwachten.
  • Er kwam nog een gift na voor de kerstpakketten van havenevangelist Alexander Eberson, dus we hebben hem in totaal met 3,000 euro kunnen helpen.

We weten het, het zijn maar getallen en cijfertjes en daar gaat het uiteindelijk niet om. Maar het is toch goed om eens even te benoemen hoeveel initiatieven en projecten we alleen al in die laatste weken van 2021 hebben kunnen ondersteunen.

Geweldig om zo een 'rondje' Europa te kunnen maken met elkaar. We gaan vol goede moed het nieuwe jaar in, hopelijk jullie ook!

"Laat zo uw licht schijnen voor de mensen..."
[Mattheus 5:16]

Geen opmerkingen: