Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

donderdag 26 november 2020

Project straatwerk Mercy Center, Athene

kitchen
Het is alweer aardig wat jaartjes geleden dat we het werk van Elias en Efi Armenis in Griekenland ondersteunden met een gift.

Zij zijn de de initiatiefnemers achter stichting Passage to Life in Athene, een interkerkelijke stichting die zich inzet om armen, daklozen en verslaafden te helpen en hen bekend te maken met de hoop die alleen Jezus kan geven.

Op verschillende dagen in de week is hun Mercy Center geopend. Dat is een shelter voor armen, ontheemden, daklozen en verslaafden. Er worden warme maaltijden, kleding, Bijbelstudies, counseling, advies en gebed aangeboden.

Zomers wordt er op diverse plaatsen aan straatevangelisatie gedaan, er worden bijeenkomsten georganiseerd en voedselpakketten uitgedeeld.

Afgelopen zomer werd besloten de bijeenkomsten an activiteiten te verplaatsen naar het dak van het gebouw in verband met alle beperkende maatregelen. Een prima oplossing, zolang het zomer was uiteraard šŸ˜

Nu de winter eraan komt is de stichting op zoek naar een stevige tentconstructie zodat de bijeenkomsten op het dak doorgang kunnen blijven vinden.

Evenals in vele landen is het ook in Athene niet mogelijk om met een groep mensen binnen bij elkaar te komen... dan maar buiten.

Momenteel wordt geld ingezameld om een grote tent aan te schaffen zodat het werk heel de winter door kan gaan. Er is ontzettend veel nood in de straten van Athene. Wij zijn dankbaar voor mensen als Elias en Efi en hun team die ondanks moeilijke omstandigheden doorgaan met het bereiken van zoveel mogelijk mensen,

Als je een hart hebt voor Griekenland (misschien ben je er weleens op vakantie geweest) dan kan je het straatwerk in Athene steunen door een gift over te maken op bankerekening NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van ATHENE


Geen opmerkingen: