Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

woensdag 16 december 2020

Nog meer Kerstpakkettenacties

We hebben een mooi bedrag kunnen schenken voor de kerstpakkettenactie in de havens van Gent en terneuzen.

Zoals jullie van ons gewend zijn in december, brengen we nog een aantal acties onder de aandacht. Het is tenslotte beter te geven, dan te ontvangen šŸ˜€

Vorig jaar schonken we een bedrag aan Operatie Christmas Joy, een actie van 222 Ministries en Pearl of Persia. Ook dit jaar willen zij weer hoop brengen aan de Iraanse christen-vluchtelingen in centraal Turkije en de vraag is weer of wij daarbij willen helpen.

Er worden pakketten voor de kinderen gemaakt met warme kleding, schoenen en spelletjes. Helaas kan er geen groot feest georganiseerd worden, maar een kado geven kan natuurlijk altijd! 

Een totaal ander Kerstpakket, maar zeker zo belangrijk, wordt uitgedeeld aan armen en ouderen in Moldaviƫ. Een pakket voor een familie bestaat daar uit 3 tot 4 zakken kolen voor verwarming en zo'n 12 kilo aan voedsel.

Onze vrienden van Teen Challenge en Pilgrims brengen de pakketten rond met hun 51 jaar oude Steyer truck. Vorig jaar hebben ze 50 ton kolen en 450 voedselpakketten uitgedeeld. Wat een geweldig gebaar!

Mocht je nog twijfelen wie je dit jaar eens zal zegenen met een kerstpakket, dan zijn deze acties misschien wel wat je zoekt.

Je kunt een (eindejaars)gift overmaken op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend).

Zet er wel even bij of het voor CHRISTMAS JOY of voor MOLDAVIE is, dan zorgen wij ervoor dat alles daar regelrecht naartoe gaat.

HARTELIJK DANK ALVAST.


Geen opmerkingen: