Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zaterdag 20 juni 2020

Project uitbreiding Bijbelschool Georgië

We schreven al een aantal malen op onze blog over het werk van CIC Mission in Georgië.

Het trainingscentrum (een Bijbelschool én praktijkvakschool ineen) zit vol met (nieuwe) gelovigen uit (met name) Iran en Azerbejan en er wordt momenteel gewerkt aan uitbreiding met onder andere een woon-/slaapzaal voor vrouwen.

De farm van CIC Mission biedt werkgelegenheid aan studenten en aan mensen uit het dorp en voorziet gedeeltelijk in inkomen om de school te kunnen runnen. Er wordt hard gewerkt en mensen in de omgeving zien dat ook! Zie ook ons bericht van vorig jaar over de farm.

Reza en Tamarika Nadirashvili wonen met hun dochtertje Sara Elizabeth vlakbij het centrum. Reza (oprichter van CIC Mission) leerden wij jaren geleden kennen tijdens een bezoek aan Georgië.

Voor de uitbreiding van de school (en met name voor de vrouwenslaapzaal) wordt op dit moment geld ingezameld. Er is een bedrag nodig voor de bouw van de slaapzaal en voor de inrichting (bedden. tafels, stoelen, wasmachine, verlichting en verwarming). We hebben een hele gespecificeerde lijst, maar we gaan er vanuit dat jullie begrijpen dat er een aardig bedrag nodig is.

Enkele jaren geleden stuurden wij nog een gift voor de bouw van een koeienstal en aankoop van goede melkkoeien uit Nederland. Het is hoog tijd dat we er weer eens een kijkje gaan nemen :)

De missie van CIC Mission sluit naadloos aan bij die van Traveling Light: Ga, en maak discipelen van alle volken. Het is hun verlangen om aan alle mensen met een Iraanse en Perzische achtergrond het Goede Nieuws te vertellen en zo de grote opdracht te vervullen.

Je kunt (indirect) meehelpen om de volkeren te bereiken door het werk van CIC Mission te ondersteunen.

Maak je gift over op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) o.v.v. CIC MISSION.

Geen opmerkingen: