Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

dinsdag 15 januari 2019

Project werkplaats CIC MIssion, Georgië

Nieuwe overkapping bij de farm
De Weissensee actie is in volle gang, de toezeggingen stromen binnen! Je kunt nog meedoen hoor, het wordt vast weer heel spannend.

Nu even tijd om wat te delen over een nieuw project.

Begin vorig jaar brachten wij een bezoek aan de Bijbelschool en farm van CICMission (bekijk die website eens!) in Georgië. We hielpen hen vervolgens met fondsenwerving voor de verbouw, oogst en verpakking van knoflook. Een mooi project dat letterlijk een geweldige oogst opleverde.

Laswerkzaamheden bij de Bijbelschool
De Bijbelschool zit vol met (nieuwe) gelovigen uit (met name) Iran en Azerbejan en er zijn inmiddels alweer plannen voor het bouwen van een nieuwe slaapzaal. Wij hebben ook nog een uitnodiging openstaan om er les te komen geven...

De farm biedt werkgelegenheid in de omgeving en moet uiteindelijk ook inkomen genereren om de school te kunnen runnen. Er wordt hard gewerkt en mensen in de omgeving zien dat ook!

Reza N. (oprichter van CIC Mission) mailde ons onlangs met een verzoek om financiële ondersteuning voor de bouw van een technische werkplaats bij de farm.

Een loods waar studenten kunnen leren lassen en ijzerwerken en reparaties kunnen verrichten. Ook dorpelingen zouden daar wat bij kunnen leren. Een mooie manier om inkomen te genereren en goodwill te kweken in het dorp.

Het motto van CICMission sluit naadloos aan bij dat van Traveling Light: Ga, en maak discipelen van alle natiën.

We kunnen om veiligheidsredenen niet al te veel details op deze blog vermelden, maar dat snappen jullie wel. Het belangrijkste is dat er mooi werk in die regio gebeurt door een groep gepassioneerde mensen met een 💗voor hun naasten.

Je kunt (indirect) meehelpen om de grote opdracht in die regio te vervullen door dit praktische 'project werkplaats' te ondersteunen. Maak je gift over op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light o.v.v. CIC MISSION.

Geen opmerkingen: