Uw giften zijn van harte welkom voor de volgende actuele projecten

zondag 5 juli 2020

Project Teen Challenge, Georgië

Op dit moment zamelen we geld in voor de uitbreiding van de CIC Mission Bijbelschool in Georgië.

De opbrengst van Twinkeltje in de maand juni was ook voor een project in Georgië, en wel het werk van Teen Challenge onder daklozen en verslaafden. De opbrengst was 1,400 euro (yeah!).

Dat bedrag gaat uiteraard geheel naar het beoogde doel, maar 👉we zouden het graag (minimaal) verdubbelen. Teen Challenge in Tbilisi heeft namelijk een aantal projecten uit staan waar we mee zouden kunnen helpen.

Bijvoorbeeld: financiën voor het verder afbouwen van het internationale trainingscentrum, het ombouwen van een busje tot koffiebus, en het opstarten van een productielijn voor het maken van kunststof en aluminium ramen en deuren.

Ja ja, ze zitten altijd vol goede ideeën daar. Fysiek werk is ook dagbesteding voor de mannen in het programma, straatwerk is de manier om met andere hulpbehoevenden in contact te komen en het opzetten van businesses is een manier om geld in het laadje te brengen zodat een hogere graad van zelfvoorziening bereikt kan worden.

We zijn een aantal keren op bezoek geweest bij Teen Challenge in Georgië en hebben zelf gezien hoe groot de impact van het programma, de Bijbelstudies, de werkzaamheden en de onderlinge band op de mannen is. Ze weten zich geliefd en vergeven!

Livan (zie foto) bijvoorbeeld kreeg een nieuw leven én een shirt van Traveling Light 😁

Als je meedoen wilt doen om de juni-opbrengst van Twinkeltje te verdubbelen, maak dan een gift over op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) o.v.v. TC GEORGIE.

Geen opmerkingen: