vrijdag 28 juni 2019

Bouwwerkzaamheden in Moldavië

TC mannenhuis in Falesti
Eerder dit jaar bracht de Weissensee sponsoractie het mooie bedrag van 9.000 euro in het laadje voor de uitbreiding van het Teen Challenge rehabilitatiehuis in Moldavië. Het huis biedt onderdak en hulp aan mannen met verslavingsproblemen.

De werkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en het is zeker leuk jullie wat foto's te laten zien. Het is geweldig om te weten dat het geschonken bedrag volledig gebruikt wordt voor de bouwwerkzaamheden: een 2e verdieping op het bestaande huis realiseren. Dat betekent simpelweg dat er meer bedden komen en dus meer mannen hulp kunnen krijgen.

De werkzaamheden vorderen
Zoals we al eerder schreven is een team mannen van het Teen Challenge programma in Tsjechië naar Moldavië gereden om mee te helpen. Wat een mooie samenwerking zo.

In elk Teen Challenge programma zitten wel mannen die een achtergrond in de bouw hebben en zo'n project als dit is dan een mooie gelegenheid om de handen uit de mouwen te steken.

Nieuwe ruimte
Bij deze willen we alle donateurs, en ons schaatsteam natuurlijk, nogmaals hartelijk danken voor de giften. Een mooie actie met een mooi resultaat!

Jullie moeten allemaal de groeten hebben van het team in Moldavië. Er is ontzettend hard gewerkt deze week, met heel veel plezier!
Schitterend resultaat


Giften voor al onze bijzondere projecten zijn ALTIJD welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Momenteel zamelen we in voor Teen Challenge in Albanië, waar ook zo'n mooi centrum moet worden geopend!



Geen opmerkingen: