dinsdag 9 april 2019

Nieuws en foto's

ETC conferentie 2019
Afgelopen week waren wij met een boeken en infostand aanwezig op de Europa Teen Challenge conferentie in Zeewolde. Staf, studenten uit de rehabprogramma's en vrijwilligers van Teen Challenge uit 43 landen waren daar aanwezig (zo'n 450 deelnemers).

Voor ons altijd een prachtige gelegenheid om bij te praten met iedereen, nieuwe mensen te ontmoeten en mensen te bemoedigen! Er staan in elk geval weer wat internationale bezoeken op de agenda!


Opening TC koffiehuis in Split
We spraken onder andere met Ico Matulić van het team van Teen Challenge Kroatië. Onlangs openden zij hun koffiehuis in Split. We hebben hen in 2017 en 2018 geholpen met een gift voor het straatwerk en de vertaling van Living Free studiemateriaal. Ze hebben nu officieel een koffiehuislocatie waar gesprekken en Bijbelstudies kunnen plaatsvinden. Namens hen, hartelijk dank iedereen.


Dankzij jullie hulp
We spraken ook met Igor Budanov van Church Novi Sad. Eind vorig jaar schreven we over de nieuwe kerkelijke gemeente die hij met een groep gelovigen is begonnen in Servië.

We konden hen helpen met een bedrag voor de aanschaf van een personenbus. Inmiddels hebben ze een mooie tweedehands Nissan bus aan kunnen schaffen. Hartelijk dank iedereen voor de hulp.


Twinkeltje verwelkomt onze gasten
Kuanysh & Madina Akkuzova van Teen Challenge Georgië waren voor en na de conferentie in Twinkeltje op bezoek. We hebben een hele inspirerende en bovenal bemoedigende missieavond met elkaar gehad waarin zij hun persoonlijk verhaal deelden. Beiden komen uit een Moslim familie in Kazachstan. Het is geweldig om te horen hoe God hun levens (en die van familieleden) heeft veranderd.

De collecte voor het rehabprogramma in Georgië leverde het mooie bedrag van 1.500 euro op! Wederom, hartelijk dank allemaal.

👉Giften zijn altijd welkom op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: