dinsdag 22 januari 2019

Update Weissensee actie

Zoals we reeds eerder schreven, de Weissensee actie 2019 voor de uitbreiding van het Teen Challenge mannenhuis in  MoldaviĆ« is in volle gang.

Ons sportieve schaatsteam zal aankomend weekend naar Oostenrijk vertrekken en daar dinsdag 29 januari de 200 km schaatsen!

Er zijn al ontzettend veel toezeggingen binnengekomen en er zijn ook al veel bedragen gestort.

Geweldig, wat een leuke reacties van iedereen!

Ook in de lokale kranten en op www.papendrecht.net hebben leuke artikelen over de actie gestaan. We hebben een mooi overzichtje van de toezeggingen tot nu toe gemaakt.... en de thermometer stijgt nog dagelijks šŸ˜€

Jullie kunnen a.s. dinsdag de prestaties van de Krijn Donk, Henk Swijnenburg en Henk Vlot LIVE volgen via deze link: http://live.ultimate.dk/uploads/2019/iceskating/weissensee/ en kies dan voor de 3e alternatieve Elfstedentocht. Je kunt dan je favorieten opzoeken en die zo heel de dag volgen.

Er zijn toezeggingen gedaan voor het starten van de toertocht, voor het uitrijden Ć©n voor het breken van persoonlijke records. Bij deze de huidige persoonlijke records even op een rijtje:

Krijn Donk: 7:21
Henk Swijnenburg: 9:18:59
Henk Vlot: 10:57:53

šŸ‘‰Je kunt ons schaatsteam nog sponsoren door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI) onder vermelding van: WEISSENSEE of door een toezegging te doen via krijncora@kpnmail.com. 

De volledige opbrengst gaat naar het project in Moldaviƫ!

Geen opmerkingen: