woensdag 30 januari 2019

Jaaroverzicht en resultaten Weissensee

Traveling Light schaatsteam op de Weissensee in Oostenrijk
De 200 km toertocht op de Weissensee ligt inmiddels achter ons. We wachten nog op een uitgebreid verslag van ons schaatsteam, maar we kunnen de resultaten alvast meedelen:
  • Krijn Donk heeft de tocht uitgereden in een tijd van 7:41; niet genoeg voor het verbreken van een persoonlijk record, maar toch een waanzinnige prestatie.
  • Henk Swijnenburg heeft de tocht uitgereden in een tijd van 11:19. Wat een uithoudingsvermogen en volharding heeft hij getoond. We zijn beretrots op zijn prestatie ook al heeft hij geen persoonlijk record kunnen breken.
  • Henk Vlot ging als een speer van start en heeft helaas na zo'n 75 km de strijd moeten staken na een val waarbij hij zijn middenhandsbeentje brak. Balen natuurlijk, we leven mee en hopen dat hij een andere keer zijn prestaties alsnog kan laten zien.
Onderweg
Als je een sponsorbedrag hebt toegezegd, kun je dat overmaken op bankrekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI) onder vermelding van: WEISSENSEE. We zullen binnenkort een uitgebreider verslag en de eindopbrengst ten bate van de uitbreiding van het mannen rehabilitatiehuis in Moldavië op deze blog vermelden.

Wat we als stichting ook moeten melden, is ons financiële jaaroverzicht

Penningmeester Martin de Haas verzorgt dat ieder jaar weer netjes. Een kort verslag is te vinden op onze website. We hebben voor het gemak ook een infographic gemaakt, een kaartje waarop activiteiten en resultaten in één oogopslag te zien zijn.

Uiteraard zijn de bedragen die we kunnen weggeven van belang, maar we willen onze focus daar nooit naar uit laten gaan. We hebben een 💗 voor mensen, missie, voor landen en volken en voor evangelisatie. Iedereen die ons daarbij ondersteunt in welke vorm dan ook: HARTELIJK DANK! Zonder jullie hulp is het niet mogelijk.





Geen opmerkingen: