woensdag 12 september 2018

Nieuw seizoen gevangeniswerk

Krijn en Cora voor de PI in Dordrecht
Eerder dit jaar schreven we over het gevangeniswerk van Traveling Light. Bestuurslid Cora Donk, die ook Twinkeltje runt, is betrokken bij gevangeniswerk in de penitentiaire inrichting in Dordrecht. Zij is daar vrijwilligster in het interkerkelijk team dat de kerkdiensten organiseert en betrokken bij het geven van de Alpha cursus.

Er staat weer een nieuw winterseizoen voor de deur en we vinden het leuk om te kunnen meedelen dat haar man Krijn Donk (van ons schaatsteam) ook mee gaat helpen in het gevangeniswerk.

Samen zullen zij betrokken zijn bij de kerkdiensten in de gevangenis in Dordrecht. Daarnaast gaan zij ook de Alpha cursus geven in de penitentiaire inrichting Rotterdam, locatie Hoogvliet (voorheen Stadsgevangenis Rotterdam).

Voor dat komende seizoen hebben we een grote stapel boekjes aangeschaft: Is er meer? Ontdek het zelf! Aan de hand van die boekjes zullen de jongens en mannen in de gevangenis stapje voor stapje leren dat er een hemelse Vader is die van hen houdt en die een beter plan met hun leven heeft.

Het is geweldig dat we naast alle landen die we bezoeken en de tientallen projecten die we ondersteunen, ook in eigen land op meerdere manieren tot zegen kunnen zijn. 

Veranderde levens! Daar geloven wij in, daar gaan wij voor op pad!

Als je dit werk wilt steunen, graag. Giften (groot & klein) zijn van harte welkom op rek. nr. NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend).

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

  • A.s. vrijdagavond is er weer Re-Store. De deur van Twinkeltje staat open voor hen die een aanraking van Gods liefde nodig hebben. Er zijn mensen aanwezig om met u te bidden voor genezing, herstel en bevrijding. Deur open tussen 19:30-21:30 uur.
  • Vanavond (woensdag 12 september) gaat de Discipelschapstraining weer van start in Twinkeltje. Samen de Bijbel induiken om te zien wat het betekent een leerling van Jezus Christus te zijn in de wereld van vandaag. We komen 1x per 14 dagen op woensdag bij elkaar. Vanaf half 8 is er inloop met koffie en thee.


Geen opmerkingen: