vrijdag 30 augustus 2024

Pers, projecten en activiteiten

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantieperiode achter de rug.

Krijn en Cora Donk zijn in Kazachstan geweest en hebben daar het jongenshuis van Teen Challenge, de rehab centra en de kerk in Almaty bezocht. Daarover uiteraard later een uitgebreider verslag.

✦✦✦✦✦✦✦✦

Op donderdag 5 september a.s. hopen wij weer met een enthousiaste groep wandelaars en hardlopers deel te nemen aan de Lukassen & Boer Verenigingsrun om de projectenkas te spekken.

Tijdens het evenement loop je maximaal twee (als je jonger dan 15 jaar bent) of maximaal vier (als je 15 jaar of ouder dan bent) rondes door sportpark Oostpolder te Papendrecht. Een rondje is ongeveer 2,5 kilometer lang. Je kunt rennen of wandelen. Elke ronde levert 2 euro op.

Om 18:30 uur gaat de jeugd van start en om 19:30 uur de volwassenen. Start bij de Atletiekbaan van AV Passaat, Andoornlaan 38. Hopelijk zien we jullie daar. Wij hebben stempelkaarten!

✦✦✦✦✦✦✦✦

In het VVP Magazine (dat is het blad van het Verbond van Vlaamse Pinkstergemeenten in België) verscheen een uitgebreid artikel over het missionaire werk van stichting Traveling Light. Heel fijn dat we ook in het Vlaamstalige deel van België op deze manier (hopelijk) wat meer bekendheid kunnen krijgen.

We zijn altijd dankbaar voor mogelijkheden om iets meer over ons werk te vertellen. We komen ook graag op uitnodiging in je kerk om te inspireren!

✦✦✦✦✦✦✦✦

Op dit moment zamelen we nog steeds geld in voor het gevangeniswerk in Albanië. Mocht je daar nog een gift voor willen geven, dan kan dat altijd!

Het project voor Twinkeltje en de Schor in september is het werk van onze vrienden Sergey & Irina Romanenko van Teen Challenge. Het is geweldig wat zij met hun team in deze moeilijke tijd doen onder verslaafden en getraumatiseerden in Berdichev, Oekraine.

Onlangs hebben weer velen het rehabilitatieprogramma met succes afgerond en dat is altijd een reden voor een feest. Meer daarover in een van de volgende blogberichten.

✦✦✦✦✦✦✦✦

Giften, groot en klein, voor de projecten die we ondersteunen zijn uiteraard altijd welkom. Maak een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het beoogde project/land. 👉Rechtstreeks doneren via onze website kan ook!

Geen opmerkingen: