zondag 2 juni 2024

Project gastenhuis CIC Mission, Georgië

In de vorige nieuwsblog schreven we over het werk van Teen Challenge in Georgië. Zoals de meesten van jullie wel weten ondersteunen we daarnaast ook het werk van CIC Mission in Georgië.

We hebben het werk van initiatienemer Reza Nadirashvili in de loop van de jaren meerdere malen ondersteund met financiële giften en bezoekjes (Krijn en Cora waren er in de zomer van 2022 nog) .

Reza heeft een moslimachtergrond en komt oorspronkelijk uit Iran. Hij heeft een hart voor het bereiken en onderwijzen van  landgenoten en heeft daartoe jaren geleden een trainingscentrum (Bijbelschool én praktijkvakschool ineen) gesticht.

Het bijbehorende boerenbedrijf biedt werkgelegenheid aan studenten en aan mensen uit het dorp en voorziet gedeeltelijk in inkomen om de school te kunnen runnen. De boerderij is in de laatste jaren enorm uitgebreid!

Momenteel is er geld nodig voor het afbouwen van een gastenhuis waar leiders uit omringende landen veilig kunnen verblijven.

👉We hopen dat jullie begrijpen dat alle informatie over een dergelijk project gevoelig is en we daar niet teveel over kunnen en mogen delen op social media.

Maar dat neemt niet weg dat we Reza wederom graag willen helpen met een gift om dit gastenverblijf te voltooien. Mocht je ook een steentje bij willen dragen....

Maak dan een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van CIC MISSION.

👉Rechtstreeks doneren via onze website kan ook!

Geen opmerkingen: