dinsdag 16 april 2024

Reis- en projectupdates

We schreven het een maand geleden al in de nieuwsblog, dat we het plan hadden om in de laatste week van april naar Comunita Brezzano in Italië te gaan voor een werkweek.

We gaan met een groep vrijwilligers helpen met het egaliseren van het pad naar Casa Shalom (dat bovenop een berg ligt). In 2013 verbleven we voor het eerst met een groep in Casa Shalom en vervolgens keerden we bijna ieder jaar terug.

Casa Shalom is een familiehuis dat de naam eer aan doet. Een heerlijke plek voor een retraite, een groepsbijeenkomst of gebedsweek. Wij gaan er zeker van genieten en brengen binnenkort verslag uit!

✦✦✦✦✦✦✦✦

Na die week in Italië gaan we in de eerste week van mei naar de Europe Teen Challenge conferentie die deze keer in Warsaw, Polen wordt gehouden.

Die jaarlijkse grote conferentie is altijd een mooie gelegenheid voor ons om staf, studenten en vrijwilligers van de verschillende Teen Challenge rehab programma's uit heel Europa te ontmoeten.

Deze keer is Ron Brown de hoofdspreker. Wij kennen hem nog vanuit Californië! Verder hebben we ook Marja's naam op het programma voorbij zien komen 😀

✦✦✦✦✦✦✦✦

Momenteel zamelen we geld in voor het Teen Challenge rehabilitatiecentrum in Slovenië. We schreven daarover in ons vorige bericht. We zullen elkaar ongetwijfeld in Warsaw treffen. De foto is van een recentie 'graduation' ceremonie.

Onlangs waren de mannen op een conferentie in Sarajevo, ze maakten er een filmpje van, leuk om te kijken!

✦✦✦✦✦✦✦✦

Het project van de maand in Twinkeltje en Atelier de Schor is het werk van Brian Slater en Abundant Bread of Salvation in Israël. Dus daar zal de totale opbrengst van de winkels aan het eind van de maand naartoe gaan.

Zij hebben onze support nu meer dan ooit nodig. Je kan ook een gespecificeerde gift overmaken, maar zet er dan wel bij ISRAEL.

✦✦✦✦✦✦✦✦

Giften, groot en klein, voor de projecten die we ondersteunen zijn uiteraard altijd welkom. Maak een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het beoogde project/land.

2 opmerkingen:

Aritha Vermeulen zei

Marja, dat filmpje is echt mooi ja. Petje af en mooie doelen.

Traveling Light zei

Ja, vonden wij ook Aritha, ze hebben het filmpje zelf gemaakt. Het was een conferentie voor ex-verslaafden uit de hele Balkan regio. God is zo goed!