vrijdag 24 november 2023

Project Teen Challenge jongenshuis, Kazachstan

Zoals jullie weten kiezen we iedere maand een ander project uit waar de opbrengst van Twinkeltje en Atelier de Schor voor bestemd is.

In november is dat de jeugdopvang van Teen Challenge in Kazachstan.

Maxim en Evgenia Buzinovskiyi leiden het gezinshuis en zij zijn geen onbekenden voor ons. Wij hebben hen tweemaal bezocht, ook al is dat alweer wat jaartjes geleden.

Maxim en Evgenia (Jenja) hebben de zorg voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet thuis kunnen wonen. Zelf hebben ze ook drie kinderen.

We hebben al eens eerder geld ingezameld om de gezamenlijke studie- en eetruimte in het huis op te knappen. De muren werden geverfd, electriciteit vervangen, beschimmelde muren gerepareerd en nieuwe tafels aangeschaft etc.

Deze winter zouden ze graag de ruimte opknappen waar de jongens hun vrije tijd doorbrengen. Vloerisolatie zou daar geen overbodige luxe zijn, nieuwe ramen zijn ook nodig en verder wat meubelen. Daar willen we hen graag mee helpen en hopelijk jullie ook!

Kom gezellig langs in de Schor (op vrijdag en in december ook op zaterdag geopend) en/of in Twinkeltje (op zaterdag- en/of maandagmiddag). Met jouw aankopen steun je dit project. We hebben ontzettend veel leuke kerstspullen en zoals altijd staat de koffie klaar.

Gespecificeerde giften voor het jongenshuis van TC Kazachstan zijn uiteraard ook welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend).

šŸ‘‰PS: Volgende week volgt meer informatie over de jaarlijkse kerstpakkettenacties!

Geen opmerkingen: