dinsdag 3 oktober 2023

Project Teen Challenge groepsstudies

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel weten, heeft een groot deel van de projecten die wij ondersteunen te maken met Christelijke verslaafdenzorg van Teen Challenge.

In de diverse rehabilitatiecentra die wij door heel Europa bezoeken, wonen mannen en vrouwen die aangegeven hebben hun levensbedreigende problematieken de rug toe te willen keren.

Natuurlijk kun je iemand niet dwingen om Christen te worden, maar na verloop van tijd zien de meesten toch wel in dat de wereld geen blijvende oplossing te bieden heeft en dat Jezus Christus inderdaad de hoop en het nieuwe leven aanbiedt waar zij zo naar verlangen.

Aan de hand van persoonlijke en groepsstudies leren zij wat het betekent om een discipel (leerling) van Jezus te zijn. De studies zijn in meerdere talen vertaald, nu ook in het Nederlands.

Wij hebben zo vaak gezegd: 'Eigenlijk zou iedereen die studies moeten volgen!" De lessen zijn echt niet alleen interessant voor ex-verslaafden, maar ook voor nieuwe gelovigen, kerkgroepen of groepen in gevangenissen.

De GroepsStudies voor Nieuw Leven deel 1 t/m 7 zijn inmiddels gedrukt en worden momenteel gebruikt in twee kerken in Zaandam en Heerhugowaard. Als Traveling Light willen wij aankomende winter de groepstudies ook graag aanbieden, met name aan degenen die de Alpha cursus hebben gevolgd. Maar uiteraard zijn andere belangstellenden ook welkom.

šŸ‘‰De lessen 8 t/m 14 moeten echter nog worden gedrukt. Wij willen Teen Challenge Nederland daar graag mee helpen door een gift over te maken voor (een gedeelte van) de kosten. Helpen jullie mee?

Maak dan een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van TC Nederland.

PS: Mocht je belangstelling hebben voor deze studies, neem dan even contact met ons op.

Geen opmerkingen: