zondag 19 februari 2023

Project Living Free materiaal voor Slovenië en Zweden

Zoals de meesten van jullie wel weten, heeft een groot deel van de projecten die wij ondersteunen te maken met Christelijke verslavingszorg. In zorgboerderijen door heel Europa vinden verslaafden een nieuw leven en vrijheid in Jezus Christus.

Het is helaas maar een heel klein percentage van mensen die worstelen met verslavingsproblemen dat zich ook daadwerkelijk aanmeldt bij een residentieel programma. Je bent dan immers maanden van huis/werk weg.

Gelukkkig zijn er ook andere mogelijkheden om mensen naar echte vrijheid te leiden, bijvoorbeeld de Living Free groepslessen die in kerken worden gegeven.

Wij hebben al meerdere keren giften kunnen schenken voor de vertaling van die lessen, die in de Balkan landen worden aangeboden door Jonatan & Valentina Vlaisavljevic van Teen Challenge Macedonië. De bedoeling is om deelnemers op te leiden zodat ze zelf de training kunnen geven in hun kerk of organisatie.

We willen graag bijdragen aan een gezond geestelijk klimaat in alle landen van Europa! 👉Wij geloven dat dat onderdeel is van de grote opdracht om de wereld in te gaan en alle volken tot leerlingen van Jezus Christus te maken.

Momenteel worden bij Teen Challenge in Slovenië en Zweden giften ingezameld om de vertaling van de video-ondertiteling en het vertalen en printen van het werkboek, de persoonlijke en groepslessen mogelijk te maken. Zodra die klus is geklaar, kan begonnen worden met het aanbieden van de lessen!

Als je een hart hebt voor Bijbels onderwijs en het vrijzetten van mensen met allerlei problematieken, maak dan je gift over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend). Vergeet niet te vermelden: LIVING FREE.

Geen opmerkingen: