donderdag 9 februari 2023

Noodhulp Turkije en Syrië

Direct na de verschrikkelijke aardbeving van afgelopen maandag in Turkije en Syrië zijn al heel veel hulpacties in gang gezet. Het verdriet, de schade en de chaos zijn niet te overzien. Gebed is heel hard nodig!

We hopen ook dat jullie allemaal bij zullen dragen aan de hulpacties door giften over te maken naar de organisatie van je keuze.

Sommige mensen hebben gevraagd of ze goederen in kunnen leveren in Twinkeltje. Dat kan, maar we hebben weinig ruimte. 👉In Papendrecht kun je goederen inleveren bij de Gouden Naald op de Meent (zie HIER).

Financiële giften die binnenkomen bij Traveling Light onder vermelding van 'noodhulp aardbeving' zullen wij verzamelen en volledig schenken aan het werk van Samaritan's Purse in Turkije en Syrië. Samaritan's Purse is de Christelijke humanitaire hulporganisatie van Franklin Graham die overal ter wereld in actie komt bij rampen.

De organisatie heeft ter plekke een veldhospitaal opgezet en deelt ook hulpgoederen uit. Verder kunnen mensen bij de medewerkers terecht voor troost en gebed.

Alle giften, groot en klein, zijn welkom. Maak een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van 'noodhulp aardbeving'.

Geen opmerkingen: