woensdag 7 september 2022

Verenigingsrun, gebedsavonden, Alpha en opbrengst fietsactie

Op donderdag 8 september a.s. lopen wij weer met een enthousiaste groep wandelaars en hardlopers de Lukassen & Boer Verenigingsrun om de projectenkas te spekken.

Tijdens het evenement loop je maximaal twee (als je jonger dan 15 jaar bent) of maximaal vier (als je 15 jaar of ouder dan bent) rondes door sportpark Oostpolder. Een rondje is ongeveer 2,5 kilometer lang. Je kunt rennen of wandelen. Elke ronde levert 2 euro op.

Om 18:30 uur gaat de jeugd van start en om 19:30 uur de volwassenen. Start bij de Atletiekbaan van AV Passaat, Andoornlaan 38. Hopelijk zien we jullie daar. Wij hebben stempelkaarten!

✦✦✦✦✦✦✦✦

Op maandag 12 september a.s. starten we voor de derde keer met een Alpha cursus. Wil je meer weten over het Christelijk geloof? Meld je dan aan via janandmarja@gmail.com.

De cursus zal plaatsvinden op de maandagavond in Twinkeltje (Korenbloemstraat 20) en begint altijd om 18:00 uur met een gezamenlijke maaltijd.

✦✦✦✦✦✦✦✦

👉Let op: Het komende seizoen hebben we de gebedsavonden in Twinkeltje verplaatst van de vrijdagavond naar de zondagavond. Dat wil zeggen:

  • 1e zondagavond van de maand: Regiogebed Alblasserwaard
  • 2e zondagavond van de maand: Re-Store
  • 3e zondagavond van de maand: Lofprijsavond de Hoop Dordrecht
  • 4e zondagavond van de maand: Prayer for the Nations
✦✦✦✦✦✦✦✦

De fietsactie van Henk Swijnenburg in augustus heeft bijna 1200 euro opgebracht aan sponsorgelden voor Bertine House in Poltova, Oekraïne. Bertine House valt onder de vlag van Teen Challenge en biedt een veilige plek aan moeders (én hun kinderen) die willen afkicken en een nieuw leven beginnen.

Stichting Traveling Light zal dat bedrag verdubbelen en dus kunnen we 2400 euro overmaken naar Bertine House. Fantastisch, hartelijk dank allemaal voor jullie giften!

✦✦✦✦✦✦✦✦

Krijn en Cora Donk hebben tijdens hun vakantie een bezoek gebracht aan Stichting Embrace in Hongarije, Teen Challenge Armenië en Teen Challenge Georgië. Binnenkort wat meer foto's daarvan!

De opbrengsten in Twinkeltje en de Schor gaan in september trouwens naar Stichting Embrace!

Giften, groot en klein, voor de projecten die we ondersteunen zijn altijd welkom. Maak een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het beoogde project/land.

Geen opmerkingen: