woensdag 28 september 2022

Doopfeest, reizen en Alpha

We kunnen terugkijken op het geweldig mooie doopfeest van woensdag 21 september jl. We hebben vijf mensen mogen dopen.

Het was uitzonderlijk mooi weer en om een beetje een indruk te krijgen van van het gebeuren kun je hier de video trailer bekijken! We zijn ontzettend dankbaar voor de keuzes die gemaakt zijn door de dopelingen!

✦✦✦✦✦✦✦✦

Van 29 september tot en met 3 oktober a.s. zal Jan een bezoek brengen aan Servië. Hij neemt deel aan een training seminar van Teen Challenge en Living Free waar onderwerpen als rehabilitatie, terugval en verslaving aan de orde zullen komen. De training wordt gegeven in Novi Sad en hij zal daar ook een bezoek brengen aan het koffiehuis van Restart, waar we binnenkort weer fondsen voor willen werven.

✦✦✦✦✦✦✦✦

We zijn inmiddels weer met een Alpha cursus begonnen in Twinkeltje en wel op maandagavond. We hebben zes deelnemers!

Heerlijk om zo weer met een nieuwe groep belangstellenden om de tafel te zitten, de Bijbel te openen en in gesprek te gaan met elkaar.

✦✦✦✦✦✦✦✦

De opbrengst in Twinkeltje en De Schor gaat deze maand naar het werk van stichting Embrace onder de daklozen en allerarmsten in Hongarije. Krijn en Cora zijn er tijdens hun vakantie in augustus nog op bezoek geweest.

In oktober zal de opbrengst gaan naar het werk van Radko en Nevin Kratsov onder de Roma gemeenschap in Bulgarije. Dus kom gezellig langs in Twinkeltje op zaterdag- of maandagmiddag.

Giften, groot en klein, voor de projecten die we ondersteunen zijn altijd welkom. Maak een bedrag over op rekeningnummer NL91RABO0118582275 t.n.v. Traveling Light (ANBI erkend) onder vermelding van het beoogde project/land.

Geen opmerkingen: