woensdag 17 november 2021

Maandprojecten Twinkeltje en De Schor

Zoals jullie weten hebben we, naast de projecten die we op deze blog aankondigen, iedere maand een specifiek project dat we ondersteunen met de opbrengsten van Twinkeltje en Atelier De Schor.

In oktober was dat Bertine House in Poltava, Oekraine. Dankzij jullie hebben we het prachtige bedrag van 2.100 euro naar hen over kunnen maken.

Bertine House valt onder de vlag van Teen Challenge en biedt een veilige plek aan moeders (én hun kinderen) die willen afkicken en een nieuw leven beginnen.

Namens hen allen hartelijk dank voor jullie bijdragen, in welke vorm dan ook!

Als project voor de maand november hebben we de jeugdopvang van Teen Challenge in Kazachstan gekozen.

Maxim and Evgenia Buzinovskiyi zijn geen onbekenden voor ons. Zij hebben de zorg voor kinderen die, om wat voor reden dan ook, niet thuis kunnen wonen.

Momenteel zamelen ze geld in om de gezamenlijke ruimte op te knappen. Er moet geverfd worden, electriciteit vervangen, beschimmelde muren gerepareerd, nieuwe tafels aangeschaft (de kinderen hebben al anderhalf jaar thuisonderwijs) etc. etc. 

Een felicitatie is trouwens nog op zijn plaats, want onlangs werden Maxim and Evgenia verblijd met de geboorte van een dochter: Victoria.

Kom dus gezellig langs in de Schor (op vrijdag) en/of Twinkeltje (op zaterdagmiddag). We hebben ontzettend veel leuke kerstspullen en zoals altijd staat de koffie klaar.

Giften zijn sowieso altijd welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend).

PS: Let op, binnenkort meer over de jaarlijkse kerstpakkettenacties op deze blog!


Geen opmerkingen: