woensdag 20 oktober 2021

Project updates en creatieve acties

Het is weer tijd om wat nieuwtjes te delen over de besteding van de giften! Altijd leuk natuurlijk 😁We gaan allereerst naar België.

Afgelopen zomer schonken we een mooi bedrag aan het Teen Challenge rehab centrum in Charlerois, Maison Betser.

Zij gebruikten het geld onder andere voor het plaatsen van een overkapping aan de zijkant van het centrum waar allerlei gereedschappen, kachelhout en bouwmaterialen opgeslagen kunnen worden. Op de foto zie je de eerste opzet.

De opbrengst van Twinkeltje en Atelier De Schor over september ging naar Teen Challenge Winiarczykowka in Polen. Zij hebben van het geld een aantal bijenkasten gekocht en een honing centrifuge/-extractor. 

De bijenkasten worden beschilderd in samenwerking met schoolkinderen, een mooie manier van samenwerking en ook een stukje educatie over het belang van evenwicht in de natuur.


Het project heet "Life Challenge' en ons logo is ook op de posters te vinden die lokaal zijn verspreid om aandacht voor dit bijenproject te vragen.

Het project voor de maand oktober in Twinkeltje en de Schor is Bertine House in Poltava, Oekraine. Een opvang- en rehabhuis voor moeders en kinderen.

Eerder deze maand gaf één van onze donateurs een workshop herfstkrans maken bij haar thuis, de opbrengst was voor dit project! En deze week organiseerden we een workhop macramé in Twinkeltje, ook die opbrengst komt ten goede aan dit project.

Ontzettend leuk deze creatieve bijeenkomsten die niet alleen heel gezellig zijn, maar ook nog mooie bedragen opleveren!

Giften voor al onze mooie projecten zijn altijd welkom en wel op rekeningnummer NL91RABO0118582275 ten name van Traveling Light (ANBI erkend).

Geen opmerkingen: